Med Kystbussen i Rogaland for kun kr. 100!

Gledelig melding til alle dere som allrede reiser mye med buss og til dere som har lyst til å bruke buss mer i hverdagen. 

Fra 13. januar kan alle som har 30 eller 365 dagers periodekort for voksen og HjemJobbHjem kortet fra Kolumbus for sonene Nord-Jæren og Haugalandet eller flere (begge disse sonene må inngå i periodekortet), reise med Kystbussen for kun kr. 100 pr tur. Avtalen gjelder for reiser i Rogaland og billett til Kystbussen må kjøpes her på kystbussen.no - velg billettkategorien «Kolumbus Voksen».

Dette er et samarbeid mellom Kolumbus og Kystbussen. Målet er at det skal bli lettere, rimeligere og dermed flere som reiser med buss i Rogaland. 

Dette er et perfekt tilbud for deg som pendler internt i fylket, og som i stedet for å kjøre selv, vil slappe av og nyte turen, mens bussjåføren tar seg av kjøringen. 

For å ha gyldig billett så skal det fremvises periodebillett fra Kolumbus (app/kvittering) som er gyldig, samt billett fra Kystbussen til den avgangen og strekningen man reiser på.